Gépszállítás egyszerűen!
 Geszterédi Kft.     2360 Gyál, Határ út 36.      tel: +36 70 375 6556

Targonca szállítása
TARGONCABÉRLÉS KEZELŐVEL

NEHEZGÉP MOZGATÁS

CÉGKÖLTÖZTETÉSReferencia:

Az alábbi cégeknél már sikerrel bizonyítottuk szakértelmünket a gépszállítás, cégköltöztetés, speciális gépmozgatás területén. Reméljük Önt is nemsokára ügyfeleink között köszönthetjük!

Viv Zrt.
Viv Zrt.
"A Geszterédi Kft-vel a 4. Metro építése alatt kerültünk kapcsolatba.
Az építkezésen több nehezen megoldható és komoly szakértelmet és odafigyelést igénylő feladattal találkoztunk. Villamos kapcsolószekrényeket illetve transzformátorokat kellett nehezen megközelíthető helyekre, emeletre, mélyállomásokra eljuttatni. A feladatok között gyakran előfordult, hogy vasúti szerelvényen, pőrekocsin állva kellett az emelési feladatokat elvégezni. A beszállításokat a munkát bonyolító független mérnökszervezet is kiemelt figyelemmel kísérte. A Geszterédi Kft. szakemberei a feladatokat szervezetten, fennakadás nélkül tudták megoldani, a szigorú ellenőrzések közben is hiba nélkül. A rájuk bízott feladatokat első osztályú minőségben végezték el."

"Évekkel ezelőtt kerültünk kapcsolatba a Geszterédi Kft-vel.
Rendszeresen őket bízzuk meg a nagyértékű gépeink targoncával történő le- és felpakolásánál, valamint
azok helyremozgatásánál.
Szakértelmükkel és hozzáállásukkal maximálisan meg vagyunk elégedve." - Venczel István, szervizvezető

Manosite "Társaságunk minegy 4 éve tart fent kapcsolatot a Geszterédi Kft.-vel. A végzett tevékenység mindenkor időben, sérülésmentesen és kedvező árakkal valósult meg. Részünkre kiemelten fontos fuvareszköz alkalmazás (rakodóhátfalas jármű) mindekor, igény szerint, biztosított volt." - Kardos Tamás, project manager
Magna Exteriors & Interiors
"A Geszterédi Kft.-t mint megbízható, gyors és segítőkész partnerként ismertük meg. Már meglévő gyártósorunk precíz áthelyezését kellett külső segítséggel megoldanunk. A feladat keretében nagy értékű, prémium kategóriás autóalkatrészek gyártására alkalmas berendezések áthelyezését oldotta meg a cég végtelen profizmussal. Minderre összesen az éjszakai műszak állt a rendelkezésükre és annak ellenére hogy a területen más kivitelezési munkálatok is folytak, semmilyen problémát nem tapasztaltunk, a gépáthelyezés időre készen volt. Bátran tudom jánlani mindenkinek a Geszterédi Kft-t, mivel az elvárt szakmai hozzáértést és a kellő rugalmasságot tudták bitosítani az átmozgatás során. Amennyiben ilyen jellegű munkálatokra lesz szükségünk, ismét őket fogjuk választani."
-  Dániel Kovács, Magna Exteriors & Interiors
Siemens Szanker Kft.ű Ventrade
Siemens Szanker Kft. Ventrade
   
Horoszcoop Tervező Iroda